Dracos Apartotel

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga
Dracos Apartotel Öne Çıkan Resim
Dracos Apartotel Dış Mekan
Dracos Apartotel Dış Mekan
Dracos Apartotel Dış Mekan
Dracos Apartotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Dracos Apartotel
Parga Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga

Dracos Apartotel misafirlere Parga bölgesinde, plaj yakınında, Kryoneri Plajı ve Kryonéri Beach ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Valtos Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Ionian Sea ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Dört
Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, Dağ Manzaralı
Maisonette
Maisonette

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x