MFV Fleurs et Neige

La Maurienne, Aussois
MFV Fleurs et Neige Genel
MFV Fleurs et Neige Genel
MFV Fleurs et Neige Genel
MFV Fleurs et Neige Genel
MFV Fleurs et Neige Genel
Image More +47 fotoğraf
MFV Fleurs et Neige
34 Rue Saint-Nicolas La Maurienne, Aussois

MFV Fleurs et Neige konaklamanızda Aussois merkezinde, Cascade Saint-Benoît ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Esseillon Hisarı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu tatil parkı Frejus Yolu Tüneli ile 13,1 km (8,1 mi) ve Vanoise Ulusal Parkı ile 19,8 km (12,3 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca tatil parkının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 43 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu tatil parkı ayrıca kapalı havuz sunulmaktadır. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x