Hôtel du Soleil

Northern Alps, Aussois
Hôtel du Soleil Genel
Hôtel du Soleil Genel
Hôtel du Soleil Genel
Hôtel du Soleil Genel
Hôtel du Soleil Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hôtel du Soleil
15 Rue de l'Eglise Northern Alps, Aussois

Hôtel du Soleil konaklamanızda Aussois bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Les Cotes Kayak Teleferiği ve Le Grand Jeu Kayak Teleferiği ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Esseillon Hisarı ile 3 km (1,9 mil) ve Les Setives Kayak Teleferiği ile 5,6 km (3,5 mil) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Classic
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x