METRO CITY APARTMENTS

Black Sea Coast, Batum
METRO CITY APARTMENTS Öne Çıkan Resim
METRO CITY APARTMENTS Dış Mekan
METRO CITY APARTMENTS Oda Düzeni
METRO CITY APARTMENTS Banyo Tipleri
METRO CITY APARTMENTS Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
METRO CITY APARTMENTS
1 Lech and Maria Kaczynski Street Black Sea Coast, Batum

Batumi (Yeni Bulvar) bölgesindeki METRO CITY APARTMENTS misafirlere Batumi Plajı ve Batumi Central Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Batum Üniversitesi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Avrupa Meydanı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 108 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Gece kulübü ve sağlık kulübü gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra gününüzü kumarhanede geçirilecek bir geceyle mükemmel şekilde noktalayabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Classic
Classic Stüdyo, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x