MerPerle Beach Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
MerPerle Beach Hotel Genel
MerPerle Beach Hotel Genel
MerPerle Beach Hotel Genel
MerPerle Beach Hotel Genel
MerPerle Beach Hotel Genel
Image More +41 fotoğraf
MerPerle Beach Hotel
88A Tran Phu Orta Vietnam, Loc Tho

Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesindeki MerPerle Beach Hotel misafirlere Nha Trang Gece Pazarı ve Nha Trang Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Long Son Pagodası ile 4,9 km (3 mil) ve Vinpearl Teleferiği ile 6,1 km (3,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 124 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak Odası
Presidential
Presidential Süit
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x