Meropi Hotel & Apartments

Malia
Meropi Hotel & Apartments Genel
Meropi Hotel & Apartments Genel
Meropi Hotel & Apartments Genel
Meropi Hotel & Apartments Öne Çıkan Resim
Meropi Hotel & Apartments Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Meropi Hotel & Apartments
Grammatikaki Street , Malia

Hersonissos bölgesindeki bu apart otel konaklamanızda, Malia Beach ve Malia Ruins ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Stalis Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Star Beach Water Park ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda jakuzi vardır.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x