Malia Studios and Apartments Hotel

Malia
Malia Studios and Apartments Hotel Öne Çıkan Resim
Malia Studios and Apartments Hotel Dış Mekan
Malia Studios and Apartments Hotel İç Mekan
Malia Studios and Apartments Hotel İç Mekan
Malia Studios and Apartments Hotel İç Mekan
Image More +11 fotoğraf
Malia Studios and Apartments Hotel
Grammatikaki Str , Malia

Malia Studios and Apartments Hotel konaklamanızda Hersonissos merkezinde, Malia Sarayı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Stalis Plajı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Star Beach Water Park ile 6,9 km (4,3 mi) ve Aquaworld Akvaryumu ile 7,8 km (4,9 mi) mesafede.

Apart dairenin bar/oturma salonu Snack Bar hafta sonu geç kahvaltı için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 13 odasında evinizin konforunu yaşayın. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Quadruple Studio
Maisonette
Maisonette for 3 adults + 1 Child
Maisonette
Maisonette for 4 adults + 1 Child
Room
Economy Double Studio
Room
Economy Quadruple Studio
Room
Standard Triple Twin Studio
Room
Standard Double Twin Studio
Room
Standard Triple Studio
Room
Maisonette for 5 Persons

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x