Merigge

Cervognano Montenero
Merigge Genel
Merigge Genel
Merigge Öne Çıkan Resim
Merigge Dış Mekan
Merigge Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Merigge
Via di Montenero 36 , Cervognano Montenero

Merigge konaklamanızda Montepulciano bölgesinde, Val di Chiana ile 0,1 km (0,1 mi) ve Piscine Termali Theia ile 19,4 km (12 mi) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Trasimeno Gölü ile 21,4 km (13,3 mi) mesafede.

Çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Toskana stili çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Süit, Teras, Havuz Manzaralı
Classic
Classic Oda
Room
Luxury Oda
Room
Exclusive Oda
Room
Classic Oda
Room
Luxury Oda, Sıcak Su Küveti, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x