Agriturismo Sanguineto

Montepulciano
Agriturismo Sanguineto Genel
Agriturismo Sanguineto Genel
Agriturismo Sanguineto Genel
Agriturismo Sanguineto Genel
Agriturismo Sanguineto Genel
Image More +130 fotoğraf
Agriturismo Sanguineto
Via Sanguineto 1 , Montepulciano

Montepulciano bölgesindeki Agriturismo Sanguineto misafirlere kırsal bölgede, Val di Chiana ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve St. Agnes Kilisesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Trasimeno Gölü ile 13,4 mi (21,6 km) ve Colonna del Marzocco Sütunu ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo ile jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz bitişik şaraphane, sağlık kulübü ve açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, Küçük Mutfak (for 4 people)
Room
Apart Daire, Küçük Mutfak (for 3 people)
Room
Apart Daire, Küçük Mutfak (for 6 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x