Mera Resort Venus

Sud-est, Venus
Mera Resort Venus Genel
Mera Resort Venus Genel
Mera Resort Venus Genel
Mera Resort Venus Genel
Mera Resort Venus Genel
Image More +90 fotoğraf
Mera Resort Venus
Strada Dem Radulescu nr. 2 Sud-est, Venus

Venus bölgesindeki Mera Resort Venus misafirlere plaj yakınında, Venus Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Saturn Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jupiter Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Neptün Ortodoks Kilisesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 206 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double Room in Hotel
Double
Double Room in Villa
King
King Room in Villa
Junior
Junior Suite in Hotel
Junior
Junior Suite in Villa
Two-Bedroom
Two-Bedroom Apartment in Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x