Mera Onix Cap Aurora

Sud-est, Cap Aurora
Mera Onix Cap Aurora Genel
Mera Onix Cap Aurora Genel
Mera Onix Cap Aurora Genel
Mera Onix Cap Aurora Genel
Mera Onix Cap Aurora Genel
Image More +70 fotoğraf
Mera Onix Cap Aurora
Strada Gala Galaction no 6 Sud-est, Cap Aurora

Cap Aurora bölgesindeki Mera Onix Cap Aurora konaklamanızda, Jupiter Plajı ve Venus Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Neptün Ortodoks Kilisesi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Hipodrom Mangalia ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Mera Onix Cap Aurora misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 350 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Sea side, ground floor)
Standard
Standard Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x