Menippe Hotel

Kaohsiung
Menippe Hotel Genel
Menippe Hotel Genel
Menippe Hotel Genel
Menippe Hotel Genel
Menippe Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Menippe Hotel
451, Renxiong Road, Renwu District , Kaohsiung

Menippe Hotel misafirlere Kaohsiung (Renwu Bölgesi) bölgesinde, Love River ve Chengcing Gölü Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel E-DA Tema Parkı ile 7,4 mi (11,9 km) ve Liuhe Gece Pazarı ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kaohsiung bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 291 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x