Menada Rainbow Apartments

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Menada Rainbow Apartments Genel
Menada Rainbow Apartments Genel
Menada Rainbow Apartments Genel
Menada Rainbow Apartments Genel
Menada Rainbow Apartments Genel
Image More +161 fotoğraf
Menada Rainbow Apartments
Sunny Beach Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Menada Rainbow Apartments misafirlere Sunny Beach bölgesinde, deniz kıyısında, Sunny Plajı Güney ve Güneşli Sahil ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nessebar Stadı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Hrizantema Kumarhanesi ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (3 persons)
Superior
Superior Stüdyo, Balkon (3 persons)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon (5 Persons)
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Classic
Classic Stüdyo
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Family
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x