Menada Kavaci Sozopol Apartments

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol
Menada Kavaci Sozopol Apartments Genel
Menada Kavaci Sozopol Apartments Genel
Menada Kavaci Sozopol Apartments Genel
Menada Kavaci Sozopol Apartments Öne Çıkan Resim
Menada Kavaci Sozopol Apartments Dış Mekan
Image More +104 fotoğraf
Menada Kavaci Sozopol Apartments
Sozopol Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol

Menada Kavaci Sozopol Apartments misafirlere Sozopol bölgesinde, plaj yakınında ve Kavatsi Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Harmani Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Sozopol Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Menada Kavaci Sozopol Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ATM/banka hizmetleri ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve Otelden tren istasyonuna servis (ücretli) ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Stüdyo,
Stüdyo, Havuz Manzaralı (4 adults)
Stüdyo,
Stüdyo, Teras
Economy
Economy Stüdyo (4 adults)
Deluxe
Deluxe Stüdyo, Havuz Manzaralı
Room
Stüdyo (2 adults + 1 child)
Room
Deluxe Stüdyo (2 adults + 2 children)
Room
Family Stüdyo
Room
Deluxe Apart Daire, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x