Hotel Miramar

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol
Hotel Miramar Genel
Hotel Miramar Genel
Hotel Miramar Genel
Hotel Miramar Genel
Hotel Miramar Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Hotel Miramar
Kavatsi Beach Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol

Sozopol bölgesindeki Hotel Miramar misafirlere havaalanı yakınında, Kavatsi Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Harmani Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sozopol Plajı ile 2,3 mi (3,8 km) ve Sveti Zossim Chapel ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 99 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (2 people)
Junior
Junior Süit, Balkon
Family
Family Apart Daire, Balkon
Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (2+1)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (3 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x