Memoire Siem Reap Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Memoire Siem Reap Hotel Genel
Memoire Siem Reap Hotel Genel
Memoire Siem Reap Hotel Genel
Memoire Siem Reap Hotel Genel
Memoire Siem Reap Hotel Genel
Image More +82 fotoğraf
Memoire Siem Reap Hotel
No. 545, National Road No. 6 Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Memoire Siem Reap Hotel konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Siem Reap Kraliyet Rezidansı ve Cambodian Cultural Village (Kamboçya Kültür Evi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Angkor Ulusal Müzesi ile 1,7 km ve Angkor Night Market ile 2 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için ARTIST LOUNGE ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior King
Room
Family Süit (For 4 people)
Room
Memoire Suite (For 2 people)
Room
Deluxe King
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x