Melina Beach Hotel

Hanya
Melina Beach Hotel Genel
Melina Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Melina Beach Hotel Dış Mekan
Melina Beach Hotel Dış Mekan
Melina Beach Hotel Dış Mekan
Image More +119 fotoğraf
Melina Beach Hotel
Kidonias 7 Platanias , Hanya

Melina Beach Hotel misafirlere Hanya merkezinde, Hanya Merkez Pazarı ve Historical Museum of Chania ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Eski Venedik Limanı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Souda Limanı ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 20 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 47 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo
Comfort
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x