M City Hotel

Hanya
M City Hotel Öne Çıkan Resim
M City Hotel Dış Mekan
M City Hotel Dış Mekan
M City Hotel Dış Mekan
M City Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
M City Hotel
8 Kolokotroni , Hanya

M City Hotel misafirlere Hanya merkezinde, Hanya Belediye Bahçesi ve Historical Museum of Chania ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Eski Venedik Limanı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Souda Limanı ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

M City Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 11 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği mevcuttur. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Oda
Oda (Special)
Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Premium
Premium Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x