Melia Hotel Senegal

Saly Petite Cote, Thies Region
Melia Hotel Senegal Genel
Melia Hotel Senegal Genel
Melia Hotel Senegal Genel
Melia Hotel Senegal Öne Çıkan Resim
Melia Hotel Senegal Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Melia Hotel Senegal
Saly Carrefour, Mbour, Sénégal Saly Petite Cote, Thies Region

Melia Hotel Senegal misafirlere Mbour bölgesinde, plaj yakınında ve Saly Golf Club ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mbour Fishermen Village ile 5,2 mi (8,4 km) ve Plage De Warang ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x