Auberge Le Dakan

Saly Petite Cote, Thies Region
Auberge Le Dakan Genel
Auberge Le Dakan Genel
Auberge Le Dakan Genel
Auberge Le Dakan Öne Çıkan Resim
Auberge Le Dakan Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Auberge Le Dakan
SALY NIAKHNIAKHAL Saly Petite Cote, Thies Region

Mbour bölgesindeki Auberge Le Dakan konaklamanızda, Saly Golf Club ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mbour Fishermen Village ile 5,8 mi (9,4 km) ve Plage De Warang ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Auberge Le Dakan misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x