Meli Meli

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
Meli Meli Öne Çıkan Resim
Meli Meli Dış Mekan
Meli Meli Dış Mekan
Meli Meli Dış Mekan
Meli Meli Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Meli Meli
Imerovigli Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Meli Meli misafirlere Santorini bölgesinde, tarihi bölgede, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Santorini Kalderası ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Athinios Limanı ile 6,6 mi (10,7 km) ve Kamari Plajı ile 8,2 mi (13,1 km) mesafede.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç LED televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x