Anthonas Apartments

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
Anthonas Apartments Öne Çıkan Resim
Anthonas Apartments Dış Mekan
Anthonas Apartments İç Mekan
Anthonas Apartments İç Mekan
Anthonas Apartments Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
Anthonas Apartments
Imerovigli Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Santorini bölgesindeki Anthonas Apartments konaklamanızda, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Santorini Kalderası ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Oia Kalesi ile 5,2 mi (8,4 km) ve Athinios Limanı ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Dubleks
Dubleks
Family
Family Apart Daire
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x