Mekong 9 Hotel

Güney Vietnam, Ho Chi Minh City
Mekong 9 Hotel Genel
Mekong 9 Hotel Genel
Mekong 9 Hotel Genel
Mekong 9 Hotel Genel
Mekong 9 Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Mekong 9 Hotel
20 Ho Bieu Chanh St, Ward 11 Phu Nhuan Dist Güney Vietnam, Ho Chi Minh City

Mekong 9 Hotel misafirlere Ho Chi Minh City (Phu Nhuan) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Vinh Nghiem Pagodası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Savaş Kalıntıları Müzesi ile 1,6 mi (2,7 km) ve Dong Khoi Caddesi ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Mekong Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ho Chi Minh City bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1507 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz vale otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Deluxe
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Executive Deluxe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x