Mekar Sari Villla Ubud

Lesser Sunda Islands, Kedewatan
Mekar Sari Villla Ubud Genel
Mekar Sari Villla Ubud Genel
Mekar Sari Villla Ubud Genel
Mekar Sari Villla Ubud Genel
Mekar Sari Villla Ubud Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
Mekar Sari Villla Ubud
Jalan Raya Lungsiakan, Kedewatan Lesser Sunda Islands, Kedewatan

Mekar Sari Villla Ubud konaklamanızda Ubud merkezinde, Neka Sanat Müzesi ve Symon Studio ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu villa Spies House ile 2,5 km (1,6 mi) ve Bali Bird Walks ile 2,5 km (1,6 mi) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Hulun Carik misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Vadi Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Vadi Manzaralı
Room
Oda, 2 Yatak Odası, Vadi Manzaralı (Joglo, Without Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x