Manada Guesthouse

Lesser Sunda Islands, Kedewatan
Manada Guesthouse Öne Çıkan Resim
Manada Guesthouse Dış Mekan
Manada Guesthouse Dış Mekan
Manada Guesthouse Kahvaltı
Manada Guesthouse Oda Manzaraları
Image More +10 fotoğraf
Manada Guesthouse
Jalan Mpu Tantular Lesser Sunda Islands, Kedewatan

Ubud bölgesindeki Manada Guesthouse misafirlere iskele üstünde, Neka Sanat Müzesi ve Gaya Art Space sanat galerisi ve kültür merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Ubud Maymun Ormanı ile 3 mi (4,8 km) ve Bali Bird Walks ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve kapalı özel spa küveti olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, açık tenis kortu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Romantic
Romantic Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x