Megi Homestay

Orta Vietnam, Vinh Hai
Megi Homestay Genel
Megi Homestay Genel
Megi Homestay Öne Çıkan Resim
Megi Homestay Dış Mekan
Megi Homestay Dış Mekan
Image More +115 fotoğraf
Megi Homestay
7 Sao Bien Street, Vinh Hai Ward Orta Vietnam, Vinh Hai

Megi Homestay misafirlere Nha Trang bölgesinde, plaj yakınında, Bai Duong Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Husband Rock ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Bai Dai Plajı ile 17,1 mi (27,5 km) ve Hon Chong Promontory ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x