Megève Résidence Pierre & Vacances Le Mont d'Arbois

Northern Alps, Megeve
Megève Résidence Pierre & Vacances Le Mont d'Arbois Genel
Megève Résidence Pierre & Vacances Le Mont d'Arbois Genel
Megève Résidence Pierre & Vacances Le Mont d'Arbois Genel
Megève Résidence Pierre & Vacances Le Mont d'Arbois Öne Çıkan Resim
Megève Résidence Pierre & Vacances Le Mont d'Arbois Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Megève Résidence Pierre & Vacances Le Mont d'Arbois
117 Chemin de la Rocaille Northern Alps, Megeve

Megève Résidence Pierre & Vacances Le Mont d'Arbois misafirlere Megeve bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Megeve Kayak Merkezi ve Mont d'Arbois Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan rezidans Aiguille du Midi Teleferiği ile 22,4 mi (36 km) ve La Clusaz Kayak Merkezi ile 25,9 mi (41,7 km) mesafede.

Le Mont d Arbois, Megève Résidence Pierre & Vacances Le Mont d'Arbois misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu rezidansta ayrıca kumarhane ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Balkon
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x