La Ferme du Golf

Northern Alps, Megeve
La Ferme du Golf Genel
La Ferme du Golf Genel
La Ferme du Golf Öne Çıkan Resim
La Ferme du Golf Dış Mekan
La Ferme du Golf Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
La Ferme du Golf
3048 Route Edmond de Rothschild Northern Alps, Megeve

La Ferme du Golf konaklamanızda Megeve bölgesinde, golf sahasına yakın, Megeve Kayak Merkezi ve Mont d'Arbois Golf Club yakınında olacaksınız. Bu golf dostu otel Rocharbois Teleferiği ile 0,1 km (0,1 mi) mesafede.

La Ferme du Golf La Ferme du Golf misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Superior
Superior Oda, Balkon, Vadi Manzaralı
Classic
Classic Duplex Room
Superior
Superior Duplex Room, Balcony, Valley View
Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Classic
Classic Oda
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x