Megal Suites Hotel

Ciudad Del Este
Megal Suites Hotel Öne Çıkan Resim
Megal Suites Hotel Dış Mekan
Megal Suites Hotel Dış Mekan
Megal Suites Hotel Yerinde Yemek
Megal Suites Hotel Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
Megal Suites Hotel
Jorge Anisimoff c/ Monseñor Rodríguez , Ciudad Del Este

Ciudad del Este bölgesindeki Megal Suites Hotel konaklamanızda, Iguassu Falls ve Las Cataratas ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kuş Parkı ile 14,5 mi (23,4 km) ve Shopping Jardin Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için minibar olan 66 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x