Asunción Gran Hotel

Ciudad Del Este
Asunción Gran Hotel Genel
Asunción Gran Hotel Genel
Asunción Gran Hotel Genel
Asunción Gran Hotel Genel
Asunción Gran Hotel Genel
Image More +46 fotoğraf
Asunción Gran Hotel
Avda. Monseñor Rodríguez c/ Roberto L. Petit - Km 5 , Ciudad Del Este

Asunción Gran Hotel misafirlere Ciudad del Este bölgesinde, iş merkezinde, Iguassu Falls ve Las Cataratas 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shopping Jardin Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,8 km) ve Cumhuriyet Gölü ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

103 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, buhar odası ve spor salonu vardır. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x