Mega Palace

Black Sea Coast, Batum
Mega Palace Öne Çıkan Resim
Mega Palace Dış Mekan
Mega Palace Dış Mekan
Mega Palace Dış Mekan
Mega Palace İç Mekan
Image More +90 fotoğraf
Mega Palace
111 Zurab Gorgiladze St Black Sea Coast, Batum

Mega Palace misafirlere Batumi merkezinde, Batumi Plajı ve Batum Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kumarhane olan apart daire Batumi Central Park ile 1,3 mi (2,1 km) ve Avrupa Meydanı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Mega Palace misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 10 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

Misafirlerimiz için 12 klimalı odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra kumarhanede şanslı bir geceyle gününüzü sonlandırabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Batumi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x