MedPlaya Hotel Riviera - Only Adults

Batı Endülüs, Benalmadena
MedPlaya Hotel Riviera - Only Adults Genel
MedPlaya Hotel Riviera - Only Adults Genel
MedPlaya Hotel Riviera - Only Adults Öne Çıkan Resim
MedPlaya Hotel Riviera - Only Adults Dış Mekan
MedPlaya Hotel Riviera - Only Adults Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
MedPlaya Hotel Riviera - Only Adults
Avda. Antonio Machado, 49 Benalmádena Costa Batı Endülüs, Benalmadena

MedPlaya Hotel Riviera - Only Adults misafirlere Benalmádena bölgesinde, plajda, La Carihuela ve Bil-Bil Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Los Boliches Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) ve Malaga Limanı ile 12,8 mi (20,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 189 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (3 Adults)
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x