Mediterranean Blue

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kavos
Mediterranean Blue Genel
Mediterranean Blue Genel
Mediterranean Blue Genel
Mediterranean Blue Genel
Mediterranean Blue Öne Çıkan Resim
Image More +99 fotoğraf
Mediterranean Blue
Kavos Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kavos

Korfu bölgesindeki Mediterranean Blue misafirlere deniz kıyısında, Ionian Sea ile Kavos Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Igoumenitsa İskelesi ile 16,2 mi (26 km) ve Lake Tsilaria ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Stüdyo, Avlu Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Classic
Classic Stüdyo, Deniz Manzaralı, Ek Bina
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Ek Bina (for 4)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Ek Bina (for 5)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x