Mecla Suites

Napoli
Mecla Suites Öne Çıkan Resim
Mecla Suites Dış Mekan
Mecla Suites İç Mekan
Mecla Suites İç Mekan
Mecla Suites Şaraphane
Image More +41 fotoğraf
Mecla Suites
Via Gennaro Serra 75 , Napoli

Mecla Suites misafirlere Napoli merkezinde, Piazza del Plebiscito ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Napoli Limanı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Molo Beverello Limanı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Castel dell'Ovo ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu pansiyonda misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Balkon, Deniz Manzaralı (Mergellina)
Luxury
Luxury Süit, Jakuzi, Deniz Manzaralı (Plebiscito)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Spaccanapoli)
Room
Royal Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Capodimonte, Vesuvio, Posillipo)
Room
Süit, Deniz Manzaralı (Mariachiara)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x