B&B Casa Aragonese

Napoli
B&B Casa Aragonese Öne Çıkan Resim
B&B Casa Aragonese Dış Mekan
B&B Casa Aragonese İç Mekan
B&B Casa Aragonese İç Mekan
B&B Casa Aragonese İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
B&B Casa Aragonese
Via Gennaro Serra , Napoli

B&B Casa Aragonese konaklamanızda, Napoli merkezinde, Bourbon Tüneli yakınında ve Kraliyet Sarayı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Francesco di Paola ile 0,2 km (0,1 mil) ve Teatro di San Carlo ile 0,4 km (0,2 mil) mesafede.

Bu oda ve kahvaltı sunan otelde, 4 restoran ve 4 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 4 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için hızlı çıkış, asansör ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x