Me Casa Guest House

Bluewater Bay
Me Casa Guest House Öne Çıkan Resim
Me Casa Guest House Dış Mekan
Me Casa Guest House Dış Mekan
Me Casa Guest House İç Mekan
Me Casa Guest House İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Me Casa Guest House
12 Triton Way Blue Water Bay , Bluewater Bay

Port Elizabeth bölgesindeki Me Casa Guest House konaklamanızda Aldo Scribante Yarış Pisti ve Campanile ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Nelson Mandela Bay Stadı ile 8,7 mi (14 km) ve Prince Alfred's Park ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Standard
Standard Oda
Luxury
Luxury Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Room
Solo Self Catering unit (11)
Room
Oda
Room
Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x