House Haven Guesthouse

Bluewater Bay
House Haven Guesthouse Öne Çıkan Resim
House Haven Guesthouse Dış Mekan
House Haven Guesthouse İç Mekan
House Haven Guesthouse İç Mekan
House Haven Guesthouse İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
House Haven Guesthouse
4 Marlin Close Bluewater Bay , Bluewater Bay

House Haven Guesthouse misafirlere Port Elizabeth bölgesinde, plajda ve Campanile ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Aldo Scribante Yarış Pisti ile 4,6 mi (7,5 km) ve Nelson Mandela Bay Stadı ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası (Room 04)
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası (Room 01)
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası (Room 02)
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası (Room 03)
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası (Room 05)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x