Maya Boutique Hotel

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Maya Boutique Hotel Genel
Maya Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Maya Boutique Hotel Dış Mekan
Maya Boutique Hotel Dış Mekan
Maya Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Maya Boutique Hotel
Chhusya Galli Katmandu Vadisi, Kathmandu

Maya Boutique Hotel misafirlere Kathmandu merkezinde, Three Goddesses Temples ve Garden of Dreams (Rüya Bahçesi) ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 2,7 mi (4,4 km) ve Boudhanath ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 12 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Belle Époque stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x