Maxwell's Golf Retreat

Güney Auckland, Bombay
Maxwell's Golf Retreat Genel
Maxwell's Golf Retreat Genel
Maxwell's Golf Retreat Genel
Maxwell's Golf Retreat Genel
Maxwell's Golf Retreat Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Maxwell's Golf Retreat
205 B Ingram Rd Güney Auckland, Bombay

Bombay bölgesindeki Maxwell's Golf Retreat konaklamanızda, Karaka Satış Kompleksi ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu kır evi Sky Tower ile 29 mi (46,6 km) ve Eden Parkı ile 29,2 mi (47,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Maxwells ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve golf sahası manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 5 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide kahve servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo (Room 4)
Üç
Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo (Room 3)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo (Room 5)
Family
Family Oda, Banyolu/Duşlu (Room 1)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu (Room 2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x