Aveda Motor Lodge

North Island (kuzey Ada), Pukekohe
Aveda Motor Lodge Öne Çıkan Resim
Aveda Motor Lodge Dış Mekan
Aveda Motor Lodge Dış Mekan
Aveda Motor Lodge Dış Mekan
Aveda Motor Lodge Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Aveda Motor Lodge
151 Edinburgh Street North Island (kuzey Ada), Pukekohe

Pukekohe bölgesindeki Aveda Motor Lodge konaklamanızda Pukekohe Parkı Yarış Pisti ve Karaka Satış Kompleksi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı motel Sky Tower ile 30,5 mi (49,1 km) ve Eden Parkı ile 30,8 mi (49,6 km) mesafede.

Motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç LCD televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (Spa Apartment)
Standard
Standard Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (Spa Apartment)
Executive
Executive Stüdyo, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x