Maxwell Hotel Jakarta

South Mangga Dua
Maxwell Hotel Jakarta Genel
Maxwell Hotel Jakarta Genel
Maxwell Hotel Jakarta Genel
Maxwell Hotel Jakarta Genel
Maxwell Hotel Jakarta Genel
Image More +28 fotoğraf
Maxwell Hotel Jakarta
Jalan Pangeran Jayakarta No 70 Mangga Dua Selatan , South Mangga Dua

Maxwell Hotel Jakarta misafirlere Cakarta (Eski Cakarta) bölgesinde, Mangga Dua ve Cakarta Katedrali ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 4,8 mi (7,8 km) ve Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 13,8 mi (22,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Pepito misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 94 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü, sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Cakarta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5360 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Business Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x