Maxi Park Hotel & Spa

Rodop (bölge), Pazardzhik Province
Maxi Park Hotel & Spa Genel
Maxi Park Hotel & Spa Genel
Maxi Park Hotel & Spa Genel
Maxi Park Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Maxi Park Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Maxi Park Hotel & Spa
30 Nikolai Hrelkov Str. Rodop (bölge), Pazardzhik Province

Velingrad bölgesindeki Maxi Park Hotel & Spa misafirlere milli parkta, Kleptuza ve Velingrad Tarih Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Tsepina Kalesi ile 11,5 mi (18,4 km) ve Batak Gölü ile 14 mi (22,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 113 ayrı ayrı döşenmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kaplıca, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Velingrad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Premium
Premium Stüdyo
Deluxe
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x