Matemwe Beach House

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Matemwe
Matemwe Beach House Genel
Matemwe Beach House Genel
Matemwe Beach House Genel
Matemwe Beach House Genel
Matemwe Beach House Genel
Image More +38 fotoğraf
Matemwe Beach House
North East Coast Matemwe Beach East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Matemwe

Matemwe Beach House misafirlere Matemwe bölgesinde, denize sıfır, Muyuni Plajı ve Kigomani Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nungwi Plajı ile 12,5 mi (20,1 km) ve Pwani Mchangani Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel atlama havuzu bulunan 3 odamız vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev
Ev
Room
Matemwe Beach House

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x