Matchbox Bangkok Hostel

Orta Tayland, Asoke
Matchbox Bangkok Hostel Öne Çıkan Resim
Matchbox Bangkok Hostel Dış Mekan
Matchbox Bangkok Hostel Dış Mekan
Matchbox Bangkok Hostel Dış Mekan
Matchbox Bangkok Hostel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Matchbox Bangkok Hostel
12/17 Soi Sukhumvit 33 Orta Tayland, Asoke

Matchbox Bangkok Hostel konaklamanızda Bangkok bölgesinde, Emporium Alışveriş Merkezi ile 0,8 km (0,5 mi) ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 4,9 km (3 mi) mesafede olacaksınız. Bu hostel Siam Center Alışveriş Merkezi ile 5 km (3,1 mil) ve Pratunam Pazarı ile 6,3 km (3,9 mil) mesafede.

Matchbox Bangkok Hostel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 22-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business Class Female Dormitory
Room
Business Class Mixed Dormitory
Room
First Class Couple
Room
First Class Single

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x