Masseria Pozzo Tre Pile

Itria Valley, Martina Franca
Masseria Pozzo Tre Pile Öne Çıkan Resim
Masseria Pozzo Tre Pile Dış Mekan
Masseria Pozzo Tre Pile Dış Mekan
Masseria Pozzo Tre Pile Dış Mekan
Masseria Pozzo Tre Pile Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Masseria Pozzo Tre Pile
Strada Pozzo Tre Pile, Zona D, n. 7 Itria Valley, Martina Franca

Masseria Pozzo Tre Pile konaklamanızda Martina Franca bölgesinde, Basilica di San Martino ile 5,3 km (3,3 mi) ve Morelli Sarayı ile 11,6 km (7,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Pomona Botanik Bahçeleri ve Doğa Koruma Alanı ile 12,4 km (7,7 mi) ve Zeytin Yağı Müzesi ile 19,4 km (12,1 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Stüdyo, Bahçe Manzaralı (Giara)
Room
Stüdyo, Bahçe Manzaralı (Fienile)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı (Gelsomino)
Room
Stüdyo, Bahçe Manzaralı (Morello)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x