Masseria Cappella

Itria Valley, Martina Franca
Masseria Cappella Genel
Masseria Cappella Genel
Masseria Cappella Genel
Masseria Cappella Genel
Masseria Cappella Genel
Image More +29 fotoğraf
Masseria Cappella
Via per Massafra Zona E,303 Itria Valley, Martina Franca

Martina Franca bölgesindeki Masseria Cappella konaklamanızda Terra delle Gravine Bölge Doğa Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Pianelle Ormanı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 14,9 mi (24 km) ve Carmine Kilisesi ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Martina Franca bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 3014 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Küçük Mutfak, Tepe Manzaralı
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Küçük Mutfak, Tepe Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Jakuzi, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x