Masseria La Gresca

Salento Yarımadası (bölge), Ortelle
Masseria La Gresca Öne Çıkan Resim
Masseria La Gresca Dış Mekan
Masseria La Gresca Dış Mekan
Masseria La Gresca Dış Mekan
Masseria La Gresca Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Masseria La Gresca
Vignacastrisi Provincial Road to Vitigliano Km. 1 Salento Yarımadası (bölge), Ortelle

Ortelle bölgesindeki Masseria La Gresca konaklamanızda, Artefatto - L'idea in Terracotta ve Delizie in Contea ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Diocesi di Castro di Puglia Piskoposluk Kilisesi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Castro Marinası ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda Masseria La Gresca misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit (Familiare)
Room
Süit
Room
Junior Süit (Tripla)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x