Casa del Tabacco

Salento Yarımadası (bölge), Vitigliano
Casa del Tabacco Öne Çıkan Resim
Casa del Tabacco Dış Mekan
Casa del Tabacco Dış Mekan
Casa del Tabacco Dış Mekan
Casa del Tabacco İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
Casa del Tabacco
Via Vittorio Emanuele III, 36 Salento Yarımadası (bölge), Vitigliano

Santa Cesarea Terme bölgesindeki Casa del Tabacco konaklamanızda, Tower Miggiano ve Parco dei Guerrieri di Vaste Arkeoloji Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire Spiaggia di Porto Miggiano ile 2,9 mi (4,6 km) ve Terme di Santa Cesarea ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Casa del Tabacco misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x