Masseria Il Frantoio

Itria Valley, Ostuni
Masseria Il Frantoio Genel
Masseria Il Frantoio Öne Çıkan Resim
Masseria Il Frantoio Dış Mekan
Masseria Il Frantoio İç Mekan
Masseria Il Frantoio Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Masseria Il Frantoio
Ss 16 Km 874 Itria Valley, Ostuni

Ostuni bölgesindeki Masseria Il Frantoio konaklamanızda, Santa Maria di Agnano Arkeoloji ve Doğa Parkı ve Casa del Parco Naturale Regionale delle Dune Costiere ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 13,4 mi (21,6 km) ve Dune Costiere Bölgesi Doğa Parkı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 13 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x