Masseria del Piano

Sicilya Kuzey Sahili, Collesano
Masseria del Piano Genel
Masseria del Piano Genel
Masseria del Piano Genel
Masseria del Piano Öne Çıkan Resim
Masseria del Piano Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Masseria del Piano
Contrada Gargidicenere Sicilya Kuzey Sahili, Collesano

Collesano bölgesindeki Masseria del Piano misafirlere kırsal bölgede, Himera ve Madonie Bölge Milli Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Cefalu Plajı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Roccella Kalesi ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda küvet veya duş ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x